Mieskunto ja Peniksen Pidennys Opas

Mieskunnon Lisäys, Parantaminen ja Peniksen Kasvatus opas

Ilmainen opas näyttää ohjeet, miten kotona peniksen pidennys ja suurennus on mahdollista ilman lisälaitteita, sekä mieskunnon kohotus

Ensimmäiseksi, nämä harjoitukset vaativat ehdottomasti sinun SITOUMUKSESI ja päättäväisyytesi suorittaa harjoituksia vähintäänkin 5 kertaa viikossa, ILMAN POIKKEUKSIA! Jos todella haluat suurentaa penistäsi, tee harjoituksista osana päivittäistä rutiiniasi. Minä teen niitä 6-7 päivää viikossa, mutta olenkin tehnyt töitä sen eteen että harjoitukset sujuvat kuin itsestään.

Jos missään harjoituksen vaiheessa tunnet todellista kipua tai epämukavuutta, niin ota silloin rauhallisesti. Ei ole mitään mieltä satuttaa penistäsi sitä suurentaessasi. Tulet huomaamaan 2-4 viikon jälkeen, että peniksesi alkaa tuntumaan ja näyttämään isommalta ja paksummalta, kuin myös kovemmalta.

Aloittakaamme!


1. Alkulämmittely

Ota käsipyyhe tai vastaava ja upota se kuumaan veteen useiden sekuntien ajaksi. Purista liika vesi pois. Kierrä pyyhe peniksesi ja kivestesi ympärille ja pidä siinä useita minuutteja. Toista 2-3 kertaa, tällä varmistat että peniksesi on lämmin ja valmiina harjoituksiin. Kuivaa hyvin jotta otteestasi tulee pitävä.

Pituuden lisääminen

Tämä harjoitus kasvattaa penistäsi ulospäin. Peniksesi sisällä oleva pääverikäytävä joka täyttyy verestä erektion aikana, venyy tätä harjoitusta tehtäessä. Tämä harjoitus saa sen aikaiseksi että peniksestäsi tulee pitempi niin kovana kuin löysänäkin. Harjoitus ei lisää paksuutta yhtä paljon kuin pituutta. Tämä on verrattavissa painojen ripustamiseen penikseesi, mutta huomattavasti terveellisempi ja turvallisempi.

Tämä harjoitus olisi hyvä suorittaa istuen, joko tuolin reunalla tai sohvalla. Mutta jos haluat niin voit suorittaa sen myös seisten.
A) Peniksesi pitää olla löysänä tämän harjoituksen aikana. Ota toisella kädellä kiinni peniksesi päästä. Ota tukeva ote, mutta ei niin lujaa että tunnet epämukavuutta. Laita toinen kätesi jo kiinnipitävän käden päälle ja purista sitä, tämä takaa sen että otteesi on hyvä.
B) Vedä SUORAAN ETEENPÄIN sopivalla voimalla, niin että tunnet hyvää venytystä. Pidä siinä asennossa 30 sekunttia. Toista 10 kertaa, jokaisella kerralla hieman lisäämällä vetovoimaa, mutta ei niin kovaa että veto aiheuttaa kipua.
C) Rentouta ja hakkaa penistäsi reittä vasten noin 50 kertaa, jotta veri kiertää taas. Lepää minuutti.
D) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä VASEMMALLE.
E) Toista vaihe C.
F) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä OIKEALLE.
G) Toista vaihe C.
H) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä YLÖS päin.
I) Toista vaihe C.
J) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä ALAS päin.
K) Rentouta ja hakkaa penistäsi reittä vasten noin 50-100 kertaa. Lepää minuutti.
L) Vedä SUORAAN ETEENPÄIN, kuten B kohdassa, mutta tällä kertaa pyöritä 30 kertaa myötäpäivään, kokoajan venyttäen.
M) Toista kuten L-kohdassa mutta pyöritä vastapäivään, toista kohdat L ja M viisi kertaa vuorotellen pyörittämällä vasemmalle ja oikealle.
N) Lopeta harjoitus hakkaamalla penistäsi vasten reittäsi 50-100 kertaa.


Edellä mainitulla harjoituksella tulet takaamaan pidemmän peniksen, niinkin lyhyessä ajassa kuin muutama viikko, mutta todelliset muutokset näkyvä 3-4 kuukauden kuluttua. Suosittelemme että pidät kirjaa mitoistasi joka viikko, sillä tavalla tiedät tarkalleen mikä kehityksesi on, joka osaltaan kannustaa sinua jatkamaan harjoituksia.


3. Jelq (Lypsäminen)

Seuraavaa harjoitusta on suoritettu vuosisatoja monissa heimoissa ja kulttuureissa. Tekniikka on ollut perhesalaisuutena isältä pojalle periaatteella sukupolvien ajan. Sitä pidetään kaikkein tehokkaimpana menetelmänä suurentaa penis.

Sudanilaisilla miehillä, joilla on maailman suurimpiin kuuluvat penikset, harjoittavat tätä menetelmää osana murrosikää. Isät lähettävät poikansa harjoittajan luo, joka suorittaa "lypsäämistä" pojalle 30 minuuttia joka päivä. Tämä lypsämis harjoitus pakottaa veren penikseen, yhä uudestaan ja uudestaan, joka taas aikaan saa sen että penis pystyy ottamaan vastaan enemmän verta, joka taas on suoraan verrannollinen peniksen kokoon. Aikajaksottain joidenkin miesten penikset ovat kasvaneet isommiksi kuin 45 cm ja ympärysmitta 25 cm. Tosin ei se olisi meillekään mikään ihme jos meillä olisi käytössä lapsuudesta asti näin tehokkaita menetelmiä ja arvata saattaa että pikkuhousujen suunnittelijoilla olisi aivan uudenmallisen housut suunniteltavana.

Tämä harjoitus vaatii 25-35 minuuttia aikaa ja tulisi suorittaa joko istuen sohvan tai tuolin reunalla. Mutta voidaan toteuttaa myös seisten. Muista että pystyasennossa suoritettaessa saat maanvetovoiman avun, verrattuna siihen että makaisit selälläsi. Tarvitset tässä harjoituksessa vaseliinia tai muuta liukastetta.
A) Ota runsaasti liukastetta käsiisi ja hiero se penikseesi niin että itsellesi on melkein täysi erektio, mutta ei ihan. Ota vasen käsi ja tee ns. Ok-kuvio peukalolla ja etusormellasi. Vie vasen käsi aivan peniksesi juureen. Liusuta käsi alas vartta pitkin peniksesi päähän saakka, kokoajan puristaen.
B) Vaihda käsi ja tee samalla lailla kun A-kohdassakin. Vuorotellen vasen, oikea, niin kuin lypsäisit. Pidä kokoajan tiukka ote. Huomaat jokaisella kerralla että peniksesi pää turpoaa verestä.


HUOM! Älä anna siemensyksyn tulla. Jos sinulle tulee kova tarve siemensyöksyyn, lopeta hetkeksi, kunnes tunne menee ohi. Pidätteleminen on itse asiassa myös erittäin hyvä harjoitus "itsekontrolliin". Useiden kuukausien lypsämis harjoitteluiden avulla peniksesi kasvaa pituutta, kuten myös reilusti paksuuttakin. Mahdollisesti huomaan muutosta jo muutamien kertojen jälkeen, mutta 3-4 kuukauden päivittäisen harjoittelun ansiosta muutoksista tulee pysyviä. Mutta jatka harjoituksia sen jälkeenkin koska lypsääminen pitää peniksesi ylväänä.

1. viikko
Tee harjoitusta vain n. 10 minuuttia tai 100-200 toistoa.

2. viikko
Tee harjoitusta 20 minuuttiin saakka tai 200-400 toistoa, joka päivä… ja muista pitää tarpeeksi "painetta" lypsyssä. Muista pitää peniksesi puoli-erektiossa

Seuraavat viikot
Harjoitusten tulee kestää vähintään 30 minuuttia tai 400-800 toistoa.

Tiedän että 3-4 kuukauden kuluttua, tulet kirjoittamaan sähköpostia meille, siitä kuinka paljon rakastat tätä ohjekirjaa. Takuuvarmasti. Tämä harjoitus on varmasti tehokkain peniksen kehittämismuoto. Se ei pelkästään tee peniksestäsi suurempaa tai paksumpaa, vaan myöskin kovemman ja kaikkiaankin terveemmän. 30 minuutin lypsyn jälkeen peniksesi pitäisi tuntua lämpimältä, paksummalta ja tiukemmalta, kuin normaalisti. Tuo tunne on juuri se seikka joka aiheuttaa peniksesi pysyvän kasvun, samoin kuin kehonrakennuksessakin. Jos lypsy harjoittelun jälkeen et pysty saamaan erektiota useaan tuntiin, älä säikähdä, se on aika normaalia, sillä erektiolihas on erittäin väsynyt ja tarvitsee lepotauon.

Muista pitää kätesi peniksen sivussa, peukalo päällä ja etusormi alakautta ympärimennen harjoituksen aikana. Harjoituksen päätteeksi suorita vielä sama lämmitys, kuin alkulämmittelyssäkin, se auttaa pitämään verta pidempään peniksessä.

"Hei, mun nimi on Jussi ja hommasin teiltä noi ohjeet tammikuussa tänä vuonna. Ekaks haluun sanoo teille KIITOS! Siitä että tällanen info on kaikkien saatavilla. Mä olen käyttänyt noita harjoituksia tammikuusta saakka ja täytyy sanoa että ne tekee IHMEITÄ! Kun sain noi ohjeet niin mun vehje oli hiukan yli 15 senttii ja vaikka mun tyttökaverinikin sanos että mulla on enemmän kun tarpeeks iso vehje, niin silti mä en ollut tyytyväinen. No mä aloitin harjoitusten tekemisen ja ensimmäisen päivän jälkeen jo huomasin että ne toimii. Muutaman viikon päästä mun kokoni oli jo sentin verran enemmän, joka sai mut vaan enemmän innostumaan harjotuksista. Nyt on menny sellanen 6 kuukautta kun aloitin ja voi YLPEÄNÄ sanoa että mä oon nyt melkein 22 senttinen kun seisoo ja löysänäkin koko on 15 sentin luokkaa. Enää ei tarvitse hävetä kun menee julkisiin saunoihin ja meidän seksielämäkin on saanut ihan uutta tuulta purjeisiin ja tyttökaverikin on tosissaan innostunut asiasta se jopa kehuilee kavereilleen kuin hyvin varustettu mä oon. Kiitoksia uudestaan ja toivottavasti laitatte tän mun emailini nettisivuillenne. Kiitos

-Jussi"


Ainoa mitä voimme kertoa sinulle, kun aloitat harjoitukset on ÄLÄ LOPETA! Jos haluat isomman peniksen sinulla täytyy olla oikea asenne ja työskennellä päättäväisesti tavoitteisiisi. TYÖTÄ SE VAATII! Tee harjoituksia päivittäin ja takaan että huomaat muutoksia jo muutamien viikkojen jälkeen. Seuraa ohjeita tarkasti, äläkä koskaan luovuta. Meidän mielestämme se on sääli, että niin moni mies on häpeissään peniksensä koosta, että eivät koskaan hakeudu parisuhteeseen. Peniksen koolla on väliä! Jotkut naiset rakastavat isoja peniksi, toiset taas SUURIA ja jotkut keskikokoisia, mutta en ole koskaan kuullut että joku haluaisi mielummin pientä! Haluamme vain sanoa sinulle että ei väliä minkä kokoinen olet nyt, voit silti SUURENTAA penistäsi. Me olemme ja tuhannet ja taas tuhannet miehet kautta historian.

Tämä ohjekirja joka on edessäsi juuri nyt, on yksinkertaisesti tehokkain informaatiolähde siihen miten suurennat penistäsi kotona, vapaa-ajallasi, ilman lisälaitteita. Niinkuin aikaisemmin kerroin tämä ohjekirja on lyhyt, asiaan uppoutuva ja helppolukuinen. Eikä mikään monisatasivuinen huijaus, kun kerran voit saada kaiken tarvittavan tiedon n. 20 sivussa. Meitä kiinnostaa sinun itseluottamuksesi ja haluamme että olet tyytyväinen itseesi. Useimmat miehet haluavat suurentaa penistään mielummin itsensä, ei niinkään seksuaalisuutensa takia. Tämä on täydellinen tapa suorittaa koko kehon "rakennus", kuten myöskin vahvistaa seksuaalisuuden ja halujen symbooli. Ohjekirja on avain, itse päätät avatko oven. Ja kukaties vaikka joku päivä jatkat suvussa tämänkin tiedon eteenpäin omalle pojallesi.


4. Viivyttely- ja kovetusharjoitus

Seuraava harjoitus on oivallinen apu kovettaa erektiotasi, kuten myös hyvä harjoitus pidätellä siemensyöksyä. Aloita harjoitus hieromalla liukastetta käsiisi ja penikseesi.
A) Hiero itsellesi täysi erektio ja ota kädelläsi kiinni aivan peniksen juuresta. Purista tukevalla otteella niin lujaa kuin pystyt ja pidä puristus 30 sekunttia. Se osa joka peniksestäsi jää näkyviin pitää olla erittäin kova ja aika punainen.
B) Puristuksen jälkeen masturboi kunnes olo on liki siemensyöksyä, MUTTA ÄLÄ ANNA TULLA. Kun tuntuu ettet yksinkertaisesti voi enää pidättää, lopeta masturbointi ja tartu tukevalla otteella kiinni peniksesi juuresta ja purista niin kovin kuin voit 45 sekunttia.
C) Tee niin kuin kohdassa B, mutta nyt purista 60 sekunttia.
D) Jatka samallalailla 15 sekunnin portaissa aina kahteen minuuttiin saakka, ota aluksi varovaisesti.
E) Muutaman kuukauden kuluttua, sinun tulisi pystyä jatkamaan kuten edellä on kerrottu aina 10 minuuttiin saakka.


Tämä todella vahvistaa erektiotasi ja antaa sinulle uskomattoman kontrollin, koska siemensyöksysi tulee. Muutaman kuukauden kuluttua erektiosi on kova kuin lyijyputki. Tee tätä harjoitusta 3-5 kertaa viikossa. Aloita tosiaan rauhallisesti ja jos vähänkään tuntuu kipua tai poltetta niin pidä taukoa muutama päivä. Ei ole mitään mieltä vahingoittaa penistäsi sen takia että saisit sen isommaksi. Koko ja voima tulee ajan kanssa jos vain jatkat harjoituksia. Se on kuin kehonrakennusta penikselle. Sinun täytyy työskennellä "ylitöitä" jotta saavutat mahtavia tuloksia, mitään ei saa aikaiseksi yhdessä yössä. Ole rehellinen itsellesi ja seksielämällesi ja tulet kiittämään itseäsi niistä muutamista kuukausista joiden aikana olet tehnyt töitä. Edellä mainittu harjoitus on myös erittäin hyvä miehille joilla on pieni "pää" peniksessään.

5. Kegel's (Sulkijalihasharjoitus)

Seuraava harjoitus on todellinen seksin salainen aarre ja se voi ehkä jonain päivänä pelastaa sinun henkesikin, koska se auttaa ehkäisemään eturauhassyövän syntyä, kuten myös antamaan sinulle kivenkovan erektion ja mahdollistaa siemensyöksyn lentämisen pidemmälle kuin koskaan uneksitkaan. Se myöskin auttaa pidättelemään siemensyöksyä, EI ENÄÄ MINUUTIN MUNIA!

Haluaisitko sinä tietää harjoituksen joka voi palauttaa nuoruuden erektiosi, auttaa luomaan päänräjäyttäviä orgasmeja (yksin tai yhdessä partnerisi kanssa), ja pelastaa elämäsi antamalla sinulle terveen eturauhasen.

Nämä harjoitukset jotka tunnetaan myös Kegelin nimellä, vahvistavat pubbocoxygennus-lihasta, kyseinen lihas sijaitsee anuksen ja eturauhasen alueella. Tämä lihas sykkii kun saat siemensyöksyn. Voimistaminen ja opetteleminen käyttämään tätä lihasta on todellinen seksisalaisuus. Ehkä se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta on olemassa hullunvarma tapa miten mies voi vahvistaa omaa ja partnerinsa mielihyvää rakastelun aikana, eikä se liity todellakaan mitenkään huumeisiin. Sen sijaan voit herättää sen tekemällä helppoja lantioseudun lihasharjoituksia nimeltä Kegel´s (nimi tulee kynekologista nimeltä Arnold Kegel, joka neljäkymmentä vuotta sitten kehitti ne). Naiset ovat harjoitelleet näitä liikkeitä vuosia voimistaakseen omia orgasmejaan ja lisätäkseen kumppaninsa stimulaatiota. Nyt seksiterapeutit ja tutkijat ovat havainneet sen että molemmille osapuolille on hyötyä siitä että mieskin tekee näitä harjoituksia. Aikamme taoistinen parannustekniikka yksinkertaistaa harjoituksen sanoihin "peräaukon kiristys".
A) Ensimmäiseksi paikallista se. Kun olet vessassa virtsaamassa keskeytä virtsan tulo. Jos sinulla on vaikeuksia tehdä niin, olet todella näiden harjoitusten tarpeessa.
B) Pumppu-tekniikka: Purista ja vapauta PC-lihastasi. Aloita 20-30 sarjalla ja kehitä itseäsi niin että pystyt suorittamaan 100-200 sarjan harjoituksia.Tee vähintään 300 JOKA PÄIVÄ, elämäsi loppuun saakka. Tämä tulee antamaan sinulle kovemman erektion mitä sinulla oli teini-ikäisenä. Jatkuva harjoittelu vahvistaa sinulle kivenkovan erektion, milloin itse haluat, kuten myös mahdollisuuden pidätellä orgasmia niin pitkään kuin haluat yksinkertaisesti jännittämällä PC-lihastasi.
C) Pitkäjännitys: Pidä PC-lihas jännitettynä ja laske kahteenkymmeneen saakka, tai niin kauan kuin jaksat.
D) Porrasaskelmat: Jännitä ja löystä PC-lihastasi kiihtyvällä tahdilla.
E) Kipinäharjoitus: Jännitä PC-lihas niin hitaasti kuin mahdollista. Tietyssä vaiheessa se alkaa "kipinöimään" ja tunnet kuinka energia kimpoilee selkärangastasi. Keskity tähän harjoitukseen erittäin hyvin ja hengitä rauhallisesti kun harjoittelet. Mahtava harjoitus palauttamaan energiaa kun olet väsynyt!
Kegel-harjoitukset voimistavat ja säätävät PC-lihasta, tämä lihas sijaitsee sekä miehellä että naisella edestä taakse lanteissa samalla lailla kuin ympäröivät lantioseudun lihaksetkin. Kyseinen lihas juuri antaa sekä miehelle että naisele huipun ja kuten muutkin lantiolihakset se kontrolloi virtsaamista.

Kirjassa "The new mail sexuality" (bantam books 1992) psykologi Bernie Zilbergeld kertoo että monet hänen miespotilaistaan jotka harjoittelevat lantioseudun lihasten supistuksia ovat kertoneet että harjoitusten myötä heidän seksuaalinen nautintonsa ja orgasminsa ovat voimistuneet. Eikä siinä kaikki, viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana William Hartman ja Marilyn Fithian osastojohtaja avioliitollisten ja seksuaalisten oppien keskuksessa Long beachillä Californiassa ovat määränneet Kegel- harjoituksia yli 1300 miespotilaalle joilla on ollut erektio-ongelmia. Useimmat miehistä jotka tekivät harjoituksia ovat kertoneet paremmasta erektiosta kuin koskaan. Lisäksi liki 200 tohtori Hartmanin ja tohtori Fithianin miespotilaista jotka tekivät Kegel-harjoituksia oppivat viivyttämään siemensyöksyään antaen heille ja kumppanilleen pitkien rakastelukertojen nautinnon. Ja mikä yllättävintä 10% näistä miehistä saivat useita orgasmeja, kaksi tai useampaa orgasmia yhdynnän aikana ennen siemensyöksyä. (Orgasmi ja siemensyösy eivät aina tule samaan aikaan miehellä.)

Kegel-harjoitukset ovat tärkeitä niin miehelle kuin naisellekin, koska niistä saa niin monta seksuaalista hyötyä. Sen lisäksi että se lisää fyysistä kuntoa rakasteluun, harjoittelut tuovat myös lisämakua seksielämään. "Puolisot voivat vuorotella lantioseudun lihasten jäykistelyä rakastelun aikana", kertoo tohtori Hartman. "Kumpainenkin tuntee toisen lihasten supistukset, joka lisää kiihottuneisuutta."

Miehille jotka haluavat oppia kuinka suorittaa harjoituksia, ensimmäinen asia on paikallistaa lihas. Näin se tapahtuu: Kun sinulla on virtsaamisen tarve istu vessanpyntylle ja levitä jalkasi, aloita virtsaaminen, ja yritä pysäyttää virtsaaminen (PC-lihas on juuri oikea lihas tehdäksesi tämän). Harjoittele uudestaan virtsaamista ja pysäyttämistä, se voi ottaa useita yrityksiä, jotta pystyt paikallistamaan kyseisen lihaksen, pakaralihaksilla on paha tapa tulla väliin jos jalkoja ei pidetä erillään. Kun olet on oppinut tunnistamaan sen tunteen, miltä tuntuu kun supistaa PC-lihasta, olet valmis aloittamaan supistelu harjoitukset. Sinun pitäisi ensin yrittää harjoitella pidättelemistä joitakin sekunteja kolmesta neljään kertaan päivässä. Muutaman viikon päästä, voit lisätä pidättelemisen aikaa kunnes hallitset sen 10-15 sekuntiin saakka. Seuraavaksi, sinun pitäisi toistaa näitä Kegelin -tekniikoita lyhyissä ja nopeissa harjoittelusarjoissa. Tohtori Hartman suosittelee että mies harjoittelisi säännöllisesti päivittäin sataa nopeaa PC-harjoitusta ja viittä pidättelemistä. (Nainen joka haluaa oppia Kegelin-tekniikan pitäisi noudattaa näitä samoja ohjeita, mutta heidän tarvitsee vain tehdä pitkiä pidätyksiä viisi sekuntia; miesten, kuitenkin, tarvitsee pitää kymmenestä viiteentoista sekunttia viivyttääkseen siemensyöksyä.)

Muutaman kuukauden aktiivisen harjoittelun jälkeen, sinun pitäisi olla valmis yrittämään Kegel- pidätystekniikkaa viivyttääkseen siemensyöksyä yhdynnän aikana. Mutta ensin sinun pitää tunnistaa se hetki mistä ei ole enää paluuta siemensyöksyyn. On täysin normaalia tuntea kontrolloimatonta tarvetta päästää siemensyöksy lähestyvän orgasmin aikana. Kun olet kehittänyt itsellesi tietoisuuden tästä tilasta, voit opetella tuottamaan PC-lihaksen supistuksen ennen kyseistä hetkeä (toinen vaihtoehto on harjoitella kyseistä tekniikkaa masturboidessa).


6. "Työntövoimaa" ja pakaroiden kiinteytys

Kokeilu mielessä voit koittaa onko sinun pakaralihaksesi kunnossa. Makaa selälläsi ja jännitä pakaroitasi viisikertaa, jokaisella kerralla pidä jännitys 3 sekunnin ajan (tämä on myös alkulämmitys). Jos tunnet pienintäkään poltetta, olet todella huonossa kunnossa. Pakaroista juuri saat eniten työntövoimaa seksileikkeihin. Toisena "voimalähteenä" on vatsalihakset. Seuraavissa harjoituksissa keskitymme näihin alueisiin.
A) Makaa selälläsi lattialla tai kovalla pinnalla, jolloin vastustus on paras mahdollinen. Jännitä pakarasi niin tiukaksi kuin vain saat. Pidä jännitys 3 sekunttia. Tee näin viisi kertaa.
B) Jännitä ja vapauta jännitys niin nopeasti kuin mahdollista. Tee 3 sarjaa, jokaisella kerralla jännitä 50 kertaa. Jokaisen sarjan välissä lepää 30 sekunttia ja hengitä nenän kautta sisään ja suun kautta ulos.
C) Seuraavaksi jännitä pakarasi niin kovaksi kuin pystyt ja pidä jännitys päällä niin kauan kuin mahdollista, kunnes pakarasi alkavat "tärisemään" jonka jälkeen vapauta jännitys, toista 5 kertaa.
D) Toista harjoitus B.
E) Toista harjoitus C.
F) Lopeta harjoittelu tekemällä nopeita jännitys/vapautus liikkeitä, kunnes et yksin kertaisesti enää jaksa tehdä yhtäkään.
G) Nouse istumaan ja lepää useita minuutteja. Tämä harjoittelu antaa sinulle seksuaalista kestävyyttä useiden viikkojen harjoittelun tuloksena. Harjoituksia pitäisi tehdä ainakin 5 kertaa viikossa, loppuelämäsi ajan. Tämä myös on erittäin hyvä harjoitus kiinteyttämään pakaroita, joka suoranaisesti on tietysti kumppanisi mieleen.

7. Terveys ja siemensyöksyn voimistus

"Seksuaalipolttoaine" on ja tulee aina olemaan erittäin iso osa sekä naiselle että miehelle. Kuka haluaisi että innokkaissa seksitilanteissa kävisi niin ettei "ottaisi eteen", tai siemensyöksy tulisi aivan liian aikaisin. Hyvin alkanut rakastelukerta päättyisikin pettymykseen tai häpeään. Tämä on erittäin yleinen ongelma ja usein ihmetellään, miksi näin kävi. Useimmille ihmisille vastaus on aika yksinkertainen, HYVÄN TERVEELLISEN RAVINNON PUUTE. Ajattele nyt, jos olet ylipainoinen, poltat tupakkaa, syöt mitä ei pitäisi, et urheile ja muutenkin pahoinpitelet kehoasi kaikilla saasteisilla asioilla, kuinka seksikäs todellakin ajattelet olevasi kumppanisi silmissä? Ja oikeastaan miten luulet todellakin olevasi "tyydyttävä" sängyssä? Ei ole todellakaan ihme, etteivät useat naiset pysty saamaan orgasmia yhdynnän aikana. Hyvä esimerkki on "entinen" pornotähti Ron Jeremy. Hän oli aikoinaan erittäin hyvin tunnettu, hyvin tienaava, pornokuningas, joka pystyi pidättelemään siemensyöksyään niin kauan kuin halusi. Nyt, jälkeen lihottuaan n. 25 kg, hän ei ole enää mikään tähti ja myös peniksen kokokin on pienentynyt siitä mitä se oli 70-80 luvulla ja liikkuminenkin on nykyään lähempänä valasta maalla. Eräässä pornofilmissä näin hänellä olevan jopa ongelmia pitää erektiota. Kysyt varmaan mitäköhän tapahtui? Ei, ei se ole ikä, vaan se ettei enää pidä huolta itsestään, yksinkertaista maalaisjärkeä. Jos haluat näytellä, rakastella ja näyttää niin kuin "ori", SINUN TÄYTYY ELÄÄ NIIN KUIN ORI. Tämä pitää sisällään oikean ruokailutottumuksen, ei tupakointia, ei mitään huumeita, harrastaa vähintäänkin jonkinlaista urheilua, jne… Jos et ole hyvässä kunnossa, kuinka voit olettaa että sinun peniksesi sitten olisi? Niin kuin peniksesi ei olisi osa sinua? Jos turmelet kehoasi, samalla turmelet myös penistäsi. Käykö koskaan mielessä, miten teini-iässä sait erektion pelkästään ajattelemalla seksiä ja nyt joskus käy niin ettei erektiosta ole tietoakaan vaikka nainen olisi allasi valmiina ja odottavaisena? Sehän johtuu varmaankin siitä että teininä olit paremmassa kunnossa, aktiivisempi ja elinvoimaisempi.

Mitä sitten ovat ne "tuhoon tuomitut" seikat: Keinotekoinen ruoka, grillituotteet, tupakointi, pikku-naposteltavat, limonadit, liika sokeri, jne… Jo pelkästään yksikin näistä voi vaikuttaa dramaattisesti seksielämääsi tai ylipäätään terveyteesi ja useimmiten ihmiset käyttävät noita kaikkia edellä mainittuja. Ja silti ihmetellään, miksiköhän seksielämä menee alamäkeä. HERÄTYS! Haluatko tietää yksinkertaisen ja surullisen tosiasian? 90% miehistä jotka tämän oppaan lukevat, niin heistä jonkun yrittävät tehdä muutamia harjoituksia ja sitten lopettavat ja unohtavat koko asian. Se johtuu yksinkertaisesti laiskuudesta ja itsensä hallitsemisen puutteesta. Jos et saa itseäsi edes ottamaan päivittäisiä vitamiineja aamulla, niin miten ihmeessä voisit tehdä peniksen suurennus harjoituksia, jotka vievät tunnista kahteen joka päivä? Jos haluat tuloksia sinun täytyy uhrata siihen aikaa, ei ole mitään oikoteitä parempaan terveyteen ja elämänlaatuun. Tiedän että jos sinulla on huonoja taipumuksia, joita olet vuosia harrastanut, ei todellakaan ole helppo päästä niistä eroon. MUTTA, SINÄ voit hajoittaa ne, jos tosissasi haluat parempaa elämänlaatua.

Ensimmäinen asia on ottaa päivittäiset vitamiinit. Sinä TARVITSET vitamiineja ruokavalioosi, koska et saa likikään sitä määrää niitä pelkän ruuan muodossa, jota kehosi tarvitsee. Kun valitset vitamiineja, ole varovainen, Haluat että vitamiinisi on korkealaatuisia, koska jos ne ei ole, niin todennäköisesti vitamiinit ovat kuolleet jo ennen kuin niitä syöt. Useimmat vitamiinien valmistajat käyttävät alempitasoisia raaka-aineita ja ainoa mitä niillä saat aikaiseksi on huono terveys ja tyhjä lompakko. Laki ei määrää vitamiinien valmistajien kertomaan minkä tasoisia raaka-aineita käyttävät ja mitä halvempia yritys käyttää, sen enemmän he myös tekevät voittoa. Muista että kun ostat elämääsi ja seksielämääsi koskevia tuotteita, saat sitä mitä maksat! Alla on lueteltu vitamiineja joita sinun olisi hyvä ostaa. Ne eivät ainoastaan auta sinua voimaan hyvin, vaan myöskin auttavat sinua saamaan seksistä enemmän, kovemman erektion ja siemensyöksyn määrän isommaksi.
? A-vitamiini
? C-vitamiini
? D-vitamiini
? E-vitamiini
? K-vitamiini
? Thiamiini
? Riboflaviini
? Niaciini
? B12-vitamiini
? Biotin
? Kalsium
? Kupari
? Rautaa
? Magnesium
? Sinkki
? Fosfori
? Kalium
? Natrium
? Boori
? Kromi
? Mangaani
? Seleeni

Kun otat vitamiineja saat uskomattoman määrän energiaan läpi päivän. Mutta muista että vitamiinien pitää olla korkeaa luokkaa ja pysy kaukana halvoista huonoista tuotteista. Minä kulutan noin 100 € kuukaudessa vitamiineihin ja oloni on ollut 100%:sti parempi siitä päivästä lähtien kun aloin niitä ottamaan.

Yksi TÄRKEIMMISTÄ asioista jota voit tehdä itsesi hyväksi ja vieläpä edullisesti, takuuvarmasti, JUO VETTÄ! Kyllä, kuulit oikein! Tee itsellesi tapa juoda vähintään litra puhdasta pullotettua vettä päivässä. Kehosi käsittelee puhdasta vettä erilailla kuin mitään muuta, mitä sisääsi laitat. 40 sekunnissa, puhdas vesi alkaa jo imeytyä kehoosi ja keho alkaa puhdistamaan itseään. Vesi on luonnollinen hoito tuote jota kehosi haluaa HULLUNLAILLA ja silti useimmat ihmiset eivät juo edes lasillista kuukaudessa. Yksi pahimmista asioista mitä voit itsellesi tehdä, on juoda limonadeja, niin kuin ei muuta vaihtoehtoa olisikaan. Se jo pelkästään vaikuttaa seksuaalielämääsi erittäin paljon. Jos on vai yksi asia mitä aiot toteuttaa tästä ohjekirjasta, niin se on tämä. Juo litra vettä päivässä, se ei pelkästään anna sinulle paljon ylimääräistä energiaa, vaan myöskin auttaa: puhdistaa aknea, kuivaan ihoon, nopeuttaa parantumistasi sairauksista, vatsaongelmiin, iho-ongelmiin, selkäkipuun, eturauhas sairauksiin, antaa terveemmät hiukset ja kynnet, impotenssiin ja moniin muihinkin asioihin, lista on loputon. Vesi on ihme auttaja melkein mihin tahansa, melkein kukaan ei juo sitä tarpeeksi paljon päivässä. Tiesitkö että sinun aivoistasi yli 93% on vettä? Haluatko tulla viisaammaksi? JUO ENEMMÄN VETTÄ!

Tarjolla on myös monenlaisia valmisteita erektio ongelmiin ja potenssin vahvistamiseen. Potenssivalmisteet antavat tilapäistä apua erektio-ongelmissa, mutta tietysti tärkeintä on pitää itsestä huolta ja elää terveellistä elämää, niin erektio pysyy myös vahvempana. Meillä on valikoimassa luonnollisia, testattuja sekä hyväksi ja toimiviksi todettuja potenssivalmisteita, jotka eivät sisällä lääkkeiksi määriteltyjä ainesosia. Tutustu nyt potenssivalmiste valikoimaamme ja voit olla varma, että peniksesi on taas kovana

Ruoka jota pistät sisääsi, sillä on suora vaikutus siihen miltä sinun siemennesteesi maistuu, eli tämä on teille jotka rakastatte sitä että kumppani antaa suuseksiä. Suuseksi on upea seksin osa, mutta jos siemennesteesi maistuu kamalalta, on paksua, kitkerää ja suorastaan inhottavaa, on turha odottaa kumppanisi ottavan sitä suuhunsa. Olen lukenut että kasvissyöjien siemenneste on ohuinta, makeinta ja paremman makuista, kuin muilla. Joten, mitä tämä kertoo sinulle? Mitä paremmin ja terveemmin syöt ja mitä enemmän juot vettä, sen paremmalta siemennesteesi maistuu. Yksi asia josta sinun tulisi pysyä erossa on liha. Liha nostaa kolesterolia, verenpainetta ja lisää sydänkohtauksien vaaraa, mutta myöskin se tekee siemennesteesi paksummaksi, kitkerämmäksi, kellertävämmäksi, yksinkertaisesti inhottavaksi. Jos olet yksi niistä miehistä joka elää pihveistä, suosittelen että jos haluat kumppanisi nauttivan suuseksin harrastamisesta sinulle, vaihda ruokailutottumustasi. Ei, en minä sano ettet KOSKAAN voi syödä lihaa, ainoastaan älä syö kokoajan, pari kertaa kuukaudessa on hyvä, mutta jos nyt rakastat lihaa NIIN paljon, niin kerran viikossa on ehdoton maksimi. Sinun pitäisi tehdä siitä tottumuskysymys että syöt paljon vihanneksia ja hedelmiä, ne ei ainoastaan anna sinulle energiaa, vaan myöskin ohentavat ja makeuttavat siemennesteesi makua, kuten myöskin lisäävät siemensyöksysi määrää. Muista jos haluat olla "ori" sängyssä, huolehdi itsestäsi, ei ole muuta keinoa.

Jos haluat "ampua" siemennesteesi kuten ammattilaiset, toimi näin:
? Vahvista PC-lihastasi usean kuukauden ajan, vähintään 500 supistusta päivässä.
? Syö paljon hedelmiä, vihanneksia ja juo vettä litra päivässä.
? Nuku monta tuntia yössä
? Pidättäydy muutaman päivän ajan ennen seksiä
? Varmista että esileikit ovat kestäneet vähintään 20 minuuttia, ennen siemensyöksyä
? Kun on siemensyöksyn aika, jännitä PC-lihastasi samanaikaisesti orgasmin supistusten myötä. Tämä saa aikaiseksi sen että siemensyöksysi lentää pitemmälle kuin normaalisti ja jos sinulla on vahva PC-lihas, VARO MIHIN TÄHTÄÄT! Heh heh.

On myös olemassa valmiita lisäravinteita, jotka auttavat sperman lisäykseen ja saavuttamaan suuremmat, pitkäkestoiset ja todella nautinnolliset siemensyöksyt. Sperman lisääjä valmisteet parantavat myös siemennesteet laatua. Meiltä löytyy suosituimmat ja testatut ja toimivat lisäravinteet juuri siihen tarkoitukseen. Tutustu nyt sperman lisäys tuotteisiimme. Tilaa ja nauti!

Seuraa tätä opasta joka päivä ja voit olla varma että pienessä ajassa seksi- ja työelämäsi, kuten terveytesi kokonaisuudessaan, tulee olemaan paljon parempi kun oletitkaan. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkia suurennustekniikoita nähdäksesi tuloksia, monet asiakkaamme tekevät vain lypsämistä ja PC-harjoituksia, osana heidän harjoitustaan. Sinä valitset mikä yhdistelmä sopii ja tuntuu parhaalta sinulle. Kuuntele kehoasi ja huolehdi aina turvallisuudestasi.

Peniksen pidennyksen avuksi ja maksimoidaksesi tulokset kannattaa valita käyttöösi myös parhaat ja suosituimmat peniksen pidennys -ja suurennus lisäravinteet, sekä pidennys -ja venytyslaitteet Meillä on valikoimassa ainoastaat tutkitut ja testatut tuotteet, jotka oikeasti tuottavat nopeita ja pysyviä tuloksia peniksen kasvuu. Tutustu tuotteisiin ja tilaa nyt!